torsdag den 30. juli 2009

AnsigtsCreme No 2


rensende og styrkende ansigtscreme til normal/fedtet hud

55 ml kr 99,00

ansigtscremen leveres med en lille 'hygiejnespartel'.

du kan bestille AnsigtsCreme No 2 lige her.

da jeg var yngre i det, var jeg sådan en med et fedtet T i ansigtet op ad dagen. sådan et som de fleste af os kender.
min store fejltagelse var, at des mere jeg drænede min pande og næse for fedtstoffer med hvad som helst (undtagen måske lige acetone), jo mere udtørrede jeg huden og jo mere talg producerede den for at kompensere.
sikke en cirkel.

denne creme er til dig, der døjer med T'et.
den er let, rensende, sammentrækkende, vævsstyrkende og cellefornyende. den holder huden blød og smidig hele dagen. du kan også bruge den på halsen og i halsudskæringen.

alle mine ansigtscremer indeholder aloe vera-juice istedet for vand.

AnsigtsCreme No 2 dufter af lemongræs. den duft får mit lykkecenter til at blafre. lemongræs hjælper med at normalisere talgproduktionen og reducere urenheder

AnsigtsCreme No 2 med bl.a.:

silkeprotein
squalane
A-vitamin
E-vitamin

juice af økologisk dyrket aloe vera
økologisk koldpresset rapsolie med salvieudtræk
økologisk koldpresset solsikkeolie
mandelolie med agerpadderokkeudtræk
glycerin

æteriske olier:
lemongræsolie


ansigtscremen er udelukkende produceret af naturlige, vegetabilske råvarer med undtagelse af konserveringsmidlet natriumbenzoat, der udgør ca 0.5% af det færdige produkt samt konserveringsmidlerne kaliumsorbat og natriumbenzoat, antioxidanterne ascorbinsyre og citronsyre, der er tilsat aloe vera-juicen.

kvinder med den beskrevne hudtype har testet denne creme. og jeg vil med kyshånd tage imod dine kommentarer, forslag og spørgsmål på mail@regitzesnononsense.dk

kommentarerne og forslagene vil jeg gerne have lov til eventuelt at bruge til fremtidige forbedringer. i så fald vil du modtage et eksemplar af resultatet af dine anstrengelser, hvis jeg må få dit navn og adresse.

spørgsmålene vil jeg gerne have lov til eventuelt at bruge i en anonym 'ofte stillede spørgsmål'-kasse, som kunne være relevant.

har du allergi?
hvis du har en erkendt allergi overfor midler, der ikke er nævnt her, kan jeg på forhånd maile dig den INCI-liste, der følger med hvert produkt.

INCI: International Nomenclature of Cosmetic Ingredients