mandag den 31. august 2009

terminen er sat


man kan jo ikke blive ved med at gå og være svanger.
der skal jo ligesom komme noget ud i den anden ende, ikke.

da jeg startede projektet her, havde jeg tænkt mig at slå lugen op i midten af august. så gik august og midten af september lignede indtil forleden en realistisk fødselsdato.

men virkeligheden maser sig på.
jeg vil være helt sikker på, at mine opskrifter mere end fornøjer. og mine testpersoner er gået til opgaven med en fabelagtig alvor. de fleste insisterer på at teste over tid. jeg burde have forudset det. jeg har selv valgt dem.

virkeligheden maser sig på.
på mit arbejde har man det ind imellem med at sende mig ud på missioner. og det er for besværligt at røre cremer i palmernes skær.
så når jeg næste gang kommer hjem fra en af verdens ender, har jeg godt og vel 14 dage til at stryge forklædet, sætte kappen lige, prismærke og støve krukkehylden af førend det er 1. oktober.

så nu er det vedtaget.

butikken åbner 1. oktober.

3 kommentarer:

 1. Det glæder jeg mig altså voldsomt meget til. Man er jo snart helt udtørret af at vente;) Held og lykke med missionen.

  SvarSlet
 2. Butikken ligger vel i Harrestrup. Skal man selv finde ud af, hvordan man kommer dertil?

  SvarSlet
 3. det er altså godt, at jeg har dig, Sifka! tusind tak:))

  Rasmine - butikken ligger først og fremmest lige her. men jeg kan godt forstå, du spørger. den ligner ikke særligt meget en netbutik endnu - men nu har jeg da fået tilføjet lidt handelsinformationer ude til højre under 'netbutikken'.

  SvarSlet