onsdag den 18. november 2009

på anbefaling

det er let nok at forfatte selvros.

det er sjovere at skrive af efter andre.
så her er et uddrag fra min mail- og kommentarboks.
hvis din eventuelle tilkendegivelse havner her, vil den også være anonym, med mindre du selv insisterer på det modsatte.bodylotionen er virkelig god - man kan tydeligt mærke forskel i forhold til andre gode og dyre bodylotions. Det er virkelig lækkert at der er aloevera juice i stedet for vand.

Den Helende Salve er også virkelig lindrende når man smører den på et tørt eller svidende område. Den virker faktisk mere lindrende på ømme neglerødder end den creme som er meget fremme i reklamerne for tiden (Cosborg), som er decideret til neglerødder.jeg har lovet Stefan at bestille mere af den helende salve, som han ganske enkelt ikke kan leve uden! Den bliver brugt på både større og mindre skrammer, hududslet og har også lige bevist sit værd overfor et bid af en kæmpestor, ækel jagtedderkop :-)


jeg vil gerne reklamere for salvens kløestillende virkning, den hjælper vildt godt på myggestik.


Super gode konsistens og fantastisk naturlig duft…. I love it!


Tak for glimrende produkter og service.


din hårkur er dejlig drøj. Den, jeg bestilte sidst, holder endnu. Happy Energy-bodylotion er jeg blevet afhængig af, den er f.eks. perfekt under selvbruner (!).


Jamen, altså Regitze. Jeg kan vist ikke sige andet end at det må være små mirakel-partikler du kommer i dine produkter. Aldrig har mit ansigt været så pænt.


Jeg elsker, elsker, elsker dine ting.


Jeg er meget tilfreds med dine produkter.
Noget helt særligt for mig er din Hårglæde; det er den første hårkur, jeg har kunnet tåle i årevis. Fik ikke en eneste knop i hovedbunden, og håret blev levende og ikke spor tungt, som det ellers ofte er tilfældet med mange kure.
Tusind tak.
Og jeg kan forresten godt lide den minimalistiske emballage.jeg elsker din creme og skintonic! Det er en fornøjelse at bruge! Så jeg skal have mere :^)


Og så skal da også lige vide, at Håndglæde indtil videre har hjulpet mine hænder gennem denne ekstraordinært kolde vinter i (næsten) hel og fin stand! Så endnu en forfremmelse til Håndglæde - nu i kategori afsindig go' og helt uundværlig!
- Jeg skylder lige at tilføje, at det lille forbehold (næsten) om Håndglæde, alene skyldes manglende brug, altså at jeg ikke lige har husket at få smurt nok – eller drikke vand nok, for så er der kontant afregning næste dag i form af tørre hænder og læber...Din body creme er den første af alle dem jeg har prøvet som lader mit hud ”fugtig” til næste bad. Jeg har nemlig meget tør hud specielt benene og maven men med din creme så er problemet løst på den sunde måde!


det var bra du sendte meg en liten prøve av håndglæden! nå har jeg endelig funnet en håndcreme jeg virkelig er fornøyd med!


Jeg er virkelig begejsteret for din håndcreme. Mine hænder er meget sarte, og jeg får ofte sår eller små-rifter på dem efter hus-og havearbejde. Jeg har prøvet alle mulige håndcremer, men din er klart den bedste..


dejlig creme! Skønt! Jeg vil have mere :)


Vil bare sige tak igen. Min søster er meget glad for cremen, som ankom dagen før hendes fødselsdag, og som hun er siger er fantastisk lækker.


nå har jeg fått prøve godsakene en stund og jeg er virkelig begeistret! Koser meg hver gang jeg smører meg inn med kremene. De er ikke bare bra for huden men også for lukte- og kosesansen ;-))
hilsen Carmen.Håndglæde er forfremmet fra "lovende" til "fantastisk" - med mulighed for yderlig forfremmelse :o)


Jeg kan fysisk se, at det gør noget godt for min hud. Huden gløder og så synes jeg også det virker som om, cremen minimerer min rødmen (du ved nogle kvinder begynder at blusse i en vis alder!)


Jeg er spændt på, hvordan de vil virke på huden efter længere tids brug, men mit førstehåndsindtryk er absolut positivt. Dejlig konsistens og meget drøje.


Jeg ELSKER min creme og tonic og synes min hud er blevet finere og blødere end nogensinde.
Min hånd, som jo havde lidt udslæt, er blevet fuldstændig glat og pæn igen (og jeg har i snart et år brugt alle mulige slags cremer og lægecremer og ingenting har hjulpet) - men den lille prøve fra dig 'kurerede' det på 1½ dag. Så nu må jeg have en hel flaske af dén. Så kan jeg dele med min kæreste og håbe at hans psoriasis på albuerne går væk og at hans håndværker-hænder bliver lidt blødere :)Syns bare lige jeg ville melde tilbage - der er jubelbegejstring hos de to tørre, kløende svende over dit produkt. Og samme fra mig. Lækkert, drøjt og ikke overduftende.
Det kan du sgisme godt være stolt af, det der NoNoNsense!Altså kan jeg konkludere, at jeg er overmåde tilfreds med de tre ting, som jeg har købt. Jeg kan rigtig godt lide emballagen og etiketternes enkelhed. Det virker seriøst og lækkert. Cremernes konsisten er behagelig og nem at fordele, de steder de nu er beregnet til at blive fordelt. Håndcremen absorberes hurtigt og virkningen holder længe. Og det samme gælder for ansigtscremen.


Det er nogle rigtig lækre produkter, du fabrikerer.


jeg bliver også så glad og rørt i det, når jeg læser blogindlæg som her, her, her og her.

2 kommentarer:

  1. Selv min diabetiker- og hjertesyge fars halvt opløste hud på skinneben og fødder har måttet bøje sig for den helende salve og begynde at ligne hud igen.
    Jeg skal hilse fra både far og hjemmepleje og sige tak!

    SvarSlet
  2. hold da op, Dana! jeg er bare så glad for at høre det. selv tak!

    SvarSlet