søndag den 16. maj 2010

Special Care BodyLotion

brun flaske med doseringspumpe

[foto følger snarest]

250 ml kr 179,00

sommetider har hud brug for ekstra omsorg.

* måske døjer du med din hud, fordi den er tør, sart, skællet, skadet eller på anden måde ude af balance.

* måske er den lidt træt.

* måske skal den bare have et lille hjælpende skub efter en gang barbering.

* måske vil du bare opleve hvor lækkert det er at pleje kroppen med de ypperligste råvarer - uden at skulle fyre alle lommepengene af.

Special Care BodyLotion er sprængfyldt - og jeg mener sprængfyldt - med vitaminer, mineraler, fedtsyrer etc fra førsteklasses råvarer og gammelkendte virkemidler, der omgående blødgør din huds hornlag og videretransporteres ned i basalcellelaget.

Special Care BodyLotion indeholder bl.a.

juice af økologisk dyrket aloe vera

shea butter
mandelolie med agerpadderokkeudtræk
squalane
E-vitamin
A-vitamin
allantoin
hestekastanieekstrakt
honning
glycerin

tinkturer:
salvie
røllike
brændenælde

duften i Special Care BodyLotion er den samme, som du måske kender fra Happy Energy-serien. den er sammensat af
neroliduftolie
æterisk lemongræsolie

testpersonerne af denne lotion har været mænd og kvinder, der af forskellige årsager døjer med tør og skællet hud. samtlige har givet den en høj tommelfinger op.

går du, som jeg, ret meget efter prisen, når du køber din lotion, får du højst sandsynligt 75% vand med i købet. vand har du brug for, men drik det. det virker ikke på din hud, når du smører dig ind i det. vandet fordamper efter kort tid.
i Special Care og mine øvrige cremer og lotions er vand erstattet af aloe vera-juice.

den konventionelle bodylotion indeholder måske også noget med petrol. så er vi ude i nogle af de populære affaldsstoffer fra råolieindustrien, f.eks. vaseline, som din hud ikke kan ånde igennem.
sådanne produkter ødelægger din huds naturlige balance.

konserveringsmidler er nødvendige i cremer og lotions - men hvorfor parabener, hvoraf flere mistænkes for at være hormonforstyrrende?

man tænker sit, gør man.
på sine to kvadratmeter.

Special Care er udelukkende produceret af naturlige, vegetabilske råvarer med undtagelse af neroliduftolien, konserveringsmidlet natriumbenzoat, der udgør ca 0.5% af det færdige produkt samt konserveringsmidlerne kaliumsorbat og natriumbenzoat, antioxidanterne ascorbinsyre og citronsyre, der er tilsat aloe vera-juicen.

du kan bestille Special Care BodyLotion lige her.
jeg vil med kyshånd tage imod kommentarer, forslag og spørgsmål fra dig på mail@regitzesnononsense.dk

kommentarerne og forslagene vil jeg gerne have lov til eventuelt at bruge til fremtidige forbedringer. i så fald vil du modtage et eksemplar af resultatet af dine anstrengelser, hvis jeg må få dit navn og adresse.

spørgsmålene vil jeg gerne have lov til eventuelt at bruge i en anonym 'ofte stillede spørgsmål'-kasse, som kunne være relevant.

har du allergi?
hvis du har en erkendt allergi overfor midler, der ikke er nævnt her, kan jeg på forhånd maile dig den INCI-liste, der følger med hvert produkt.

INCI: International Nomenclature of Cosmetic Ingredients.