søndag den 1. november 2009

måned et

Regitzes NoNoNsense overlevede den første måned! det var måske ikke så overraskende. den store surprise er, at jeg selv overlevede.
der har været travlt. tak for det!
jeg har det sjovt.

og så Ikke et ord om – shhhhh! der er stadigvæk en måned og fireogtyve dage til. selvom Brugsen og de andre snyder.

men vi må gerne tale om gaver. gaver er til for hele året.

noget af det bedste, der findes er, når gaven rammer durk i øjet. men hvis du nu ikke ved, om det skal være til moden eller tør/normal hud? eller fedtet/normal. eller om det er hænderne, der har førsteprioritet. eller håret. eller noget andet.
så er gavekortet heldigvis opfundet.
ikke af mig. jeg opfinder aldrig noget.

men jeg har lavet mig et gavekort, som du kan forære videre.

kig eventuelt nærmere på gavekort her.

de første fire gavekort er allerede lagt til side.
måske til dig, du..

de resterende søndage i november, den 8., den 15., den 22. og den 29. trækker Hr Fortunus, aka en god men uvildig nabo, lod om et gavekort på 100 kr blandt de indkomne ordrer. hver enkelt bestilt enhed på din ordre gælder for et lod. Så bestiller du f.eks. en ansigtscreme og en skintonic, lægger du to lodder i ugens lykkekurv.
bestillinger modtaget i dag, søndag, den 1. november, er med i næste lodtrækning.

har du allerede betalt, sender jeg gavekortet til dig. er din ordre stadigvæk afventende, vedlægger jeg gavekortet din ordre, når den afsendes.

er det ikke en formidabel overskudsidé? og der er nok – trods alt – større chancer for gevinst end i pyramidespil. og det.

nå, ja. og der er kommet nye varer i butikken:

den hårkur, jeg har ventet på, fra før jeg fik idéen til at bestemme selv, har materialiseret sig. og den dur!

og den body peeling, der har givet mig en dybere forståelse for, hvad hudens hornlag bestod af, er jeg også godt tilfreds med.

tag godt imod de to nye.

2 kommentarer:

 1. Hallo Regitze,

  nå har jeg fått prøve godsakene en stund og jeg er virkelig begeistret! Koser meg hver gang jeg smører meg inn med kremene. De er ikke bare bra for huden men også for lukte- og kosesansen ;-))

  hilsen Carmen.

  SvarSlet
 2. hej Carmen
  jeg ser først din kommentar nu - men den fik da lige min søndag til at slå en saltomotale med farve på. tusind tak for dine ord! de varmer.

  SvarSlet