søndag den 22. november 2009

verdens bedste odds!

måske var det fordi jeg skrev, at jeg var væk i ugen, der gak.
måske var det en gave sendt fra oven, fordi jeg væltede omkuld med en af disse hersens influenzaer, der danser makabert rundt i øjeblikket.
måske var det bare et tilfælde.

i hvertfald er der ikke faldet en eneste bestilling af i denne uge. og det gør ingenting - bortset fra at jeg kommer til at stå lidt fortabt og vifte med mit gavekort, når ugens novemberlodtrækning nr 3 løber af stabelen.

skal vi sige det på denne måde: hvis du alligevel havde tænkt dig at bestille en gave til dig selv eller din næste, så er der rimeligt store chancer for at få en gevinst med i hatten, hvis du sender din ordre inden kl 20 i aften.

4 kommentarer:

 1. Du kan rolig regne med, at jeg bliver en af dine faste kunder. Jeg skal jo bare lige ha' brugt det jeg har købt op først, lissom. Tror nu det kommer til at gå forholdsvis hurtigt: Min 18-årige datter opdagede din Hårglæde på toilethylden. Og udbrød glad: "Det dufter bare så dejligt," og så tog hun en ordentlig klump og puttede i sit lange hår. Nu deles vi så åbenbart og når vi gør det, må jeg vist snart bestille mere. For lækkert, duftende og praktisk, det er lige hvad Hårglæde er.Nu til alle generationer :-)

  SvarSlet
 2. Susling.. hvis du vidste, hvor meget glæde din kommentar spreder her:)
  som jeg går rundt og siger hele tiden, er NoNoNsense jo bare for sjov; det er et kæmpeprivilegie at kunne lege.
  så det var bare en lille, akut ensomhedsfølelse, der lige skulle trykkes af.
  halloooo. er der nogen deruuuude :D

  SvarSlet
 3. Du, det tror jeg er meget normalt, når man starter noget nyt op - uanset hvad man har kastet sig over.
  Kunder vælter ikke ind af døren hele tiden og så kan man godt blive lidt bekymret.Men måske skal der lidt ny reklame til? Har du spredt dig selv på FB?

  SvarSlet
 4. tak for inspirerende ord, Susling.
  nu triller ordrerne sørme lige så stille ind igen. måske havde vi bare lige allesammen influenza:)

  SvarSlet