fredag den 30. september 2011

LeaveInBalsam til hår

100 ml kr 119,00

brun flaske med doseringsprop
[foto følger en dag]

du kan bestille LeaveInBalsam lige her.

LeaveInBalsam er god ved alle hårtyper, men det er mit skøn at den især er velegnet til skandinavisk hår - tørt, normalt eller fedtet.
LeaveInBalsam skal ikke masseres ned i hovedbunden - til den brug har du Hårglæde.

nogle mennesker er udstyret med det mest fantastiske tykke, sunde, levende, fejende hår, der får resten af os til at ligne en træt moppe, hvis vi ikke ondulerer garnet i ét væk.

er du en af os, har du garntrisse diverse førstehjælpsprodukter til dit hår, der indeholder en siliconetype (der typisk ender på -cone), som klarer skærene. det kan være meget svært at finde et produkt uden silicone.
desværre har silicone en skyggeside, der lægger sig tungt over fordelene, både dine egne og naturens. du kan læse mere her.

LeaveInBalsam er et naturligt hårprodukt, som du fordeler i tørt, nyvasket hår. håret løfter sig omgående fra hårbunden, ser sundt og fyldigt ud og dine egne krøller og fald understøttes og forstærkes.
på længere sigt giver LeaveInBalsam håret en sundere, stærkere struktur.

LeaveInBalsam er sprængfyldt med ingredienser, der giver god mening, bl.a.:

juice af økologisk dyrket aloe vera
jojobavoks - læs mere om jojoba her
shea butter
silkeprotein
brændenældetinktur
agerpadderokketinktur
glycerin

æteriske olier:
rosmarin
lime

LeaveInBalsam er udelukkende produceret af naturlige, vegetabilske råvarer med undtagelse af konserveringsmidlet natriumbenzoat, der udgør ca 0.5% af det færdige produkt samt konserveringsmidlerne kaliumsorbat og natriumbenzoat, antioxidanterne ascorbinsyre og citronsyre, der er tilsat aloe vera-juicen.

testpersonen af denne hårkur har været en gruppe kvinder i forskellige aldre og nationaliteter.

jeg vil med kyshånd tage imod kommentarer, forslag og spørgsmål fra dig på mail@regitzesnononsense.dk

kommentarerne og forslagene vil jeg gerne have lov til eventuelt at bruge til fremtidige forbedringer. i så fald vil du modtage et eksemplar af resultatet af dine anstrengelser, hvis jeg må få dit navn og adresse.

spørgsmålene vil jeg gerne have lov til eventuelt at bruge i en anonym 'ofte stillede spørgsmål'-kasse, som kunne være relevant.

har du allergi?
hvis du har en erkendt allergi overfor midler, der ikke er nævnt her, kan jeg på forhånd maile dig den INCI-liste, der følger med hvert produkt.

INCI: International Nomenclature of Cosmetic Ingredients.