mandag den 26. oktober 2009

er du til duft?


jeg elsker oliven. du elsker rosin.
jeg elsker rosa. du elsker oliven.
jeg elsker strit. du elsker glat.
jeg elsker bas. du elsker alt.

jeg elsker diskrete, friske dufte, der minder mig om varme sommerdage.
det gør du måske også.
jeg elsker også diskrete, lidt tungere dufte, der minder mig om varme sommerdage. det gør du måske også.

jeg forsøger at afstemme min dufte således, at de giver dig en rar oplevelse, imens du påfører dig dem. jeg går efter topnoterne.
de mellem- og bundnotedufte jeg bruger, er jeg meget varsom med.
de duftspor, du eventuelt ønsker at efterlade dig i løbet af dagen, overlader jeg til de professionelle parfumenæser.

men måske elsker du mest, at dine hudplejemidler ikke dufter af noget?
måske kan du slet ikke tåle dufte?

jeg har tænkt lidt over, om jeg måske skulle tilbyde at lave cremer uden tilsatte duftstoffer. og så fik jeg en mail, der satte lidt skub i de tanker.

cremer dufter altid af lidt af råvarerne, de indeholder. og den samme olie kan lugte meget forskelligt på forskellige hudtyper. men ingen af mine råvarer lugter grimt i sig selv.

nå. til sagen, kone. jeg har lavet endnu en lille afstemning ude til højre for at få en duftpejling.
hvad synes du?

(og ps! tusind tak for jeres tidligere tilkendegivelser på solfaktor/solfaktor ikke. jeg går stadigvæk og lurer på den. pro et contra, du ved. men Ti02en er da i hus, så der skal nok blive eksperimenteret, testet og vurderet, inden solen begynder at give den gas igen).

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at have mulighed for at købe håndglæden UDEN duft. Det er ikke fordi duften er ubehagelig, men sagen er jo den, at jeg netop bruger den, når jeg er på job - og her dur parfume bare ganske enkelt ikke.

  Mine hænder er mit vigtigste arbejdsredskab. Mine hænder holder vandglasset, brækposen eller skeen og gaflen - og hvis patienten nu har voldsom kvalme, er det ikke rart at blive plejet af en parfumeret hånd. Så muligheden for at vælge tilsat duft fra, ville jeg foretrække i nogle tilfælde.

  Og så lige en stor ros til håndglæden - Det er første gang nogensinde, jeg er kommet igennem en arbejdsuge m. håndvask, afspritning og desinficering UDEN sprækker og revner i neglebåndene!

  SvarSlet
 2. du skal få håndglæde uden duft næste gang, Henriette.

  med mindre interessen viser sig 'overvældende' vil der dog ikke være mening i at lagerføre duftfri produkter, så giv mig et hint når tiden nærmer sig. så vil jeg sørge for at tage fra til dig, førstkommende gang jeg genrører en ny portion,, førend jeg tilføjer de æteriske olier, som er sidste punkt i processen. (øjs for en lang sætning. du må selv huske at trække vejret:)

  tak for dine ord! jeg bliver så glad. også på dine neglebånds vegne!

  SvarSlet
 3. Hvad med at forhøre dig om, hvilke dufte dine kunder/potentielle kunder foretrækker, og så - med tiden - have et par duftserier´eller fem?

  SvarSlet
 4. det var en mulighed, Rasmine. når logistikken og lageret er til det:)

  SvarSlet